Дорогами державного значення можна проїхати. У Києві стало менше заторів

Неділя, 24 березня 2013, 08:32

Станом на 7 годину ранку 24 березня проїзд автошляхами державного значення забезпечено.

Про це повідомляє прес-служба Держслужби з надзвичайних ситуацій з посиланням на Укравтодор.

Через складні погодні умови залишається обмеження руху на двох ділянках автодоріг в Івано-Франківській області: Татарів-Кам’янець-Подільський та Снятин-Тязів.

Протягом доби відновлено транспортне сполучення з 495 населеними пунктами. Залишається ускладнений проїзд до 566 населених пунктів у п'яти областях, а саме: Хмельницька – 192 н.п., Тернопільська – 171 н.п., Вінницька – 84 н.п., Львівська – 36 н.п., Волинська – 35 н.п, Івано-Франківська – 24 н.п., Рівненська – 12 н.п. та Чернівецька 12 н.п.

Протягом 23 березня та в ніч з 23 на 24 березня внаслідок несприятливих погодних умов (сильні снігопади, хуртовини) через спрацювання систем захисту ліній електропередач в десяти областях сталося знеструмлення 615 населених пунктів, в тому числі 105 н.п. – частково.

Прес-служба також повідомляє з посиланням на Укргідрометцентр, що на неділю оголошено штормове попередження на акваторії Чорного та Азовського морів: посилення швидкості вітру до 19-24 м/с, місцями 25-30 м/с; висота хвиль на Чорному морі 30-50 дм, на Азовському - 15-20 дм.

Разом з тим, за даними сервісу "Яндекс-Пробки", станом на 9:23 неділі рівень заторів у Києві складає 4 бали за 10-бальною шкалою. Станом на 9:27 – 1 бал. Станом на 9:35 - 0 балів.

Як повідомляє прес-служба КМДА, у суботу голова КМДА Олександр Попов провів робочу нараду з представниками столичних підприємств некомунальної форми власності і звернувся до них з проханням максимально оперативно розчистити територію поблизу їхніх об’єктів та допомогти у прибиранні міста технікою.

 

Керівники підприємств пообіцяли з 08:00 ранку неділі надати всю наявну техніку і залучити людські ресурси.

Крім того, за дорученням голови КМДА роботу столичного метрополітену продовжено на 1 годину – до першої години ночі.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування