У суботу поїзди в Києві затримувалися на 10 годин. Тепер до 3х

Неділя, 24 березня 2013, 13:20

Затримка на відправлення поїздів із центрального залізничного вокзалу ст. Київ-Пасажирський у суботу ввечері сягала до 10 годин.

Про це повідомляє в неділю прес-служба "Укрзалізниці".

Усього минулої доби із Центрального залізничного вокзалу було відправлено 164 поїзда, в середньому кожні 8 хвилин. При цьому із 17 години до 22 години 23 березня було відправлено 60 поїздів, з них 44 поїзда формування Південно-Західної залізниці. Час затримки на відправлення від 1 до 10 годин.

Київський вокзал у суботу. Фото з Facebook
Київський вокзал у суботу. Фото з Facebook

Залізничники доклали усіх зусиль, щоб не допустити відміну поїздів. Усі поїзди, хоч із затримками, але були відправлені в рейс. При цьому, основні затримки поїздів більше ніж 6 годин, були допущені по прибуттю транзитних поїздів на підходах до Києва, зазначає прес-служба.

Станом на 13 годину 24 березня через негоду жодного поїзда (рейсу) не скасовано і не планується до відміни.

Станом на 13 годину затримки прибуття поїздів до ст. Київ Пасажирський становили в середньому від 8 хвилин до 3 годин.

Прес-служба зазначає, що дізнатися оперативну інформацію щодо руху поїздів можна у довідковій залізниць України – 044 - 503-70-05, або по станції Київ-Пасажирський у чергового Центрального вокзалу – 044 - 465-20-34.

Пасажири, які придбали квитки на дату відправлення 23 березня, але через складні погодні умови не змогли цього дня скористатися поїздами, можуть повернути свої проїзні документи упродовж цієї та наступної доби у шести касах для повернення проїзних документів (Центрального та Південного столичних залізничних вокзалів) без відмітки чергового по вокзалу. Їм буде повернено повну вартість квитків.

Разом з тим, прес-служба ВО "Свобода" повідомляє, що у суботу народні депутати від "Свободи"

Андрій Іллєнко та Андрій Міщенко домоглися повернення пасажирам грошей за скасовані рейси потягів.

"Ми з Андрієм Міщенком домоглися від представника Укрзалізниці оперативного повернення людям коштів за квитки в повному обсязі без штампу вокзалу у всіх касах. Після нашого втручання нарешті по вокзалу почали робити оголошення про затримки потягів, чого перед тим не практично було. До цього на Центральному залізничному вокзалі був повний колапс – влада просто самоусунулася. Про це мене повідомили по телефону, і я одразу вирушив туди", – повідомив Іллєнко.

Прес-служба "Свободи" також стверджує, що жодного представника МНС на вокзалі не було.

Дивіться також відео Богдана Кутєпова про ситуацію в Києві у суботу ввечері, в тому числі про Центральний вокзал:

 

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування