Прокуратурі сподобалося, як свідчив Щербань

Понеділок, 4 березня 2013, 17:22

Замначальника Головного слідчого управління з розслідування особливо важливих справ Генпрокуратури Олег Пушкар задоволений допитом третього свідка у справі Щербаня.

"Я задоволений. Людина розповіла все, що їй було відомо", - сказав він журналістам після допиту свідка.

Пушкар прокоментував той факт, що свідок - екс-голова Донецької облдержадміністрації Володимир Щербань - посилався на слова вбитого депутата Євгена Щербаня, - тобто підтвердити правдивість цих слів неможливо.

"Завжди для слідства було б чудово, якби в питаннях про умисні замовлення, наприклад - убивства, складалися якісь попередні договори з призначенням платежу, в платежах писали підставу – припустимо, перерахування за вбивство...", - сказав він.

"Процес доведення провини замовника замовного вбивства дуже складний, і не всі сліди залишаються. Але виконано величезну роботу, й тому коли всі докази оцінюватимуться в сукупності, виступлять усі свідки, буде досліджено всі докази в судовому процесі, тоді вже можна буде говорити про результат", - заявив Пушкар.

Водночас заступник начальника Головного слідчого управління з розслідування особливо важливих справ Генпрокуратури не повідомив, скільки ще свідків буде допитано на стадії досудового розслідування у справі Щербаня. Також він не уточнив, коли допитають наступного свідка.

Як відомо, захисник екс-прем'єра Юлії Тимошенко Сергій Власенко повідомив, що на 7 березня у справі заплановано допит депутата Олександри Кужель.

Інтерфакс-Україна

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування