Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Тюремники приготували ще одне відео з реакцією Тимошенко на етапування

Вівторок, 5 березня 2013, 19:02

Державна пенітенціарна служба оприлюднила відео з останьою розмовою екс-прем'єра Юлії Тимошенко та її захисників з начальником Качанівської колонії.

Відповідні матеріали оприлюднені на сайті ДПтС.

"У зв’язку з поширенням оточення Тимошенко неправдивих заяв, навіть після представлення ДПтС відеофакту відмови засудженої надати конкретну відповідь на запитання про свою готовність бути етапованою 5 березня на засідання Київського райсуду Харкова, ДПтС публікує відео останнього спілкування начальника Качанівської колонії із Тимошенко", - сказано у заяві.

"Так, у присутності захисників засудженої начальник виправної колонії Ігор Колпащиков цікавився тим, чи готова засуджена виїхати до суду. Він вкотре поінформував її про готовність і конвою, і транспорту до етапування", - пояснили у прес-службі.

"Однак, Тимошенко відмовилась і відповідати на поставлені Колпащиковим запитання, і бути етапованою до суду. При цьому, її захисник Плахотнюк в цей час взагалі встав та пішов до виходу з кімнати, де перебував біля дверей протягом всієї розмови", - сказано в заяві ДПтС.

"Донька-адвокат Євгенія Тимошенко в цей час замість того, щоб пояснити позицію своєї підзахисної матері, вигукувала репліки не по суті", - повідомили у відомстві.

"Окремо ДПтС підкреслює, що спілкування засудженої зі своїми захисниками відбувалося у кімнаті для побачень, що розташована в декількох метрах від її палати. Це якраз та сама кімната, до якої вона відмовилася прослідувати, коли до неї на короткострокове побачення прибули народні депутати на чолі з Яценюком", - додали у прес-службі.

Як відомо, 5 березня суд не захотів розглядати справу ЄЕСУ без екс-прем’єра Тимошенко і її захисників та переніс засідання на 22 березня.

1 березня депутатів "Батьківщини" не пускали на побачення до Юлії Тимошенко. Як зазначили у прес-службі політсили, зранку голова фракції "Батьківщина" Арсеній Яценюк, народні депутати від фракції "Батьківщина" Григорій Немиря та Сергій Пашинський прибули до Харкова на короткострокове побачення із Тимошенко.

Вони зайшли на територію ЦКЛ №5 близько 12-ої години, однак до 13.30 з екс-чиновницею так і не змогли побачитися.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування