Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Лук'яненко пояснив, чому пішов з політики

Вівторок, 16 квітня 2013, 11:53

Причиною рішення про вихід з політики Левка Лук'яненка стала системна бездіяльність голови Київської міськорганізації УРП Павла Москаленка.

Про це йдеться в повідомленні прес-служби дисидента.

Там заявили, що про факт бездіяльності Москаленка Лук'яненко повідомив на засіданні Центрального Проводу, навівши численні факти такої бездіяльності.

"Із 10 членів Проводу тільки 5 ... підтримали пропозицію Левка Лук'яненка щодо висловлення недовіри Павлові Москаленку. Інші ж члени Проводу захотіли скликати конференцію Київської міської організації", - повідомили в прес-службі.

Там також заявили, що напередодні Львівська облорганізація надіслала відкритого листа Лук'яненку, в якому йшлося про те, що до них надходить "тривожна інформація" щодо ситуації у Києві.

"Вимогу Лук'яненка назвати джерело інформації львів'яни проігнорували. Не бажаючи мовчки спостерігати за бездіяльністю крайових організацій Левко Лук'яненко склав із себе повноваження голови", - заявили в прес-службі Лук'яненка.

"85-літній Левко Лук'яненко неодноразово складав повноваження голови партії на користь молодих політиків, залишаючись Головою Ради Старійшин. Щоразу оновлене керівництво партії "впиралося" у внутріпартійні чвари. Тоді республіканці знову просили Лук'яненка очолити УРП", - йдеться в повідомленні.

За інформацією прес-служби Лук'яненко планував влітку 2013 року скликати партійний з'їзд і остаточно покинути посаду голови партії.

Як відомо, у вівторок повідомлялося, що Лук'яненко покинув політику.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...