Лук'яненко пішов з політики

Вівторок, 16 квітня 2013, 09:50

Радянський дисидент, лідер УРП Левко Лук'яненко прийняв рішення піти з політики.

Про це пише газета Комерсант

"На засіданні керівного органа — центральної ради — я склав із себе повноваження глави партії, оскільки вважаю, що я вже не в тому віці, щоб очолювати партію й продовжувати розбудовувати її",- заявив Лук'яненко.

За його словами, він залишається в статусі почесного голови УРП, а главою партії до проведення з'їзду був обраний глава громадської організації "Суспільна ліга Україна-Нато" Сергій Джердж. 

"У травні 2012 року в УРП відбулися деякі конфлікти через невдоволення діями керівництва київської міської осередку партії, і вони також привели до того, що я був змушений передати повноваження голови партії Сергію Джерджу",- розповів також Лук'яненко.

Щодо подальшого розвитку партії він відзначив, що в ній існують зараз дві різні позиції — "консервативна й позиція прихильників відновлення партії".

"У партії всі нормально, ми готуємося до процесу створення єдиного ідеологічного опозиційного об'єднання", - заявив Сергій Джердж. 

За словами Джерджа, УРП запропонувала Народному руху, Українській народній партії, Конгресу українських націоналістів і українській платформі "Собор" об'єднатися в "єдину потужну правоцентристську опозиційну партію". 

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування