Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

23-річна регіоналка стала в. о. директора Черкаської філармонії

Вівторок, 16 квітня 2013, 17:15

23-річна депутат Черкаської міської ради Ольга Сисоєва стала виконувачем обов'язків директора міської філармонії.

Як повідомляють "Прочерк", заступник голови облради Василь Касьян представив колективу нову начальницю 15 квітня.

Згідно з інформацією, супроводжував Сисоєву керівник фракції Партії регіонів у Черкаській міській раді Ігор Мельников.

"Представляти нового керівника Касьян почав здалеку, зачитавши присутнім рішення за підписом голови облради Черняка "Про комісію з проведення конкурсу на заміщення посади директора обласної філармонії Черкаської облради", - сказано в матеріалі.

Він оголосив, що відповідно до закону про місцеве самоврядування, в Черкасах буде створена комісія, до якої увійдуть представники самої філармонії, Черкаського музичного училища, Канівського училища культури і мистецтв та інші представники культури, які "в Черкаській області користуються авторитетом".

Саме ця комісія, за словами Касьяна, розглядатиме кандидатури на посаду директора філармонії.

"Сьогодні не стоїть питання про призначення директора філармонії. Навпаки - кандидатом на посаду директора можуть бути всі, хто бажає взяти участь у конкурсі", - сказав Касян і додав: "Рішення про створення комісії особисто ініціював голова ОДА Сергій Борисович Тулуб".

У черкащан є два тижні для подачі документів на участь у конкурсі. А до першого червня конкурс має бути завершений.

За словами Касьяна, рішення про призначення директора комісія прийматиме таємним голосуванням, а потім обрана кандидатура буде обговорюватися в комітетах облради з подальшим затвердженням її сесією.

За даними ЗМІ, Сисоєва - протеже губернатора Черкащини - Сергія Тулуба. Фото зі сторінки в мережі Вконтакте
За даними ЗМІ, Сисоєва - протеже губернатора Черкащини - Сергія Тулуба. Фото зі сторінки в мережі "Вконтакте"

Заступник голови облради кілька разів підкреслив, що Сисоєва "прийшла працювати до філармонії як звичайна конкурсантка, кандидат на посаду, виконувач обов'язків і не є директором".

"Ви можете побачити, наскільки я зможу виконувати ці обов'язки. Я розумію, що робота непроста, що ви всі дуже поважні люди... Звичайно, ми будемо намагатися реалізовувати всі ваші потреби, забезпечувати вас і костюмами, і місцем для роботи, і зарплатами", - заявила нова директор, звертаючись до колективу.

"Є плани на розвиток і введення якихось цікавих новинок. Я не директор, тільки виконувач обов'язків, але я б хотіла відновлювати філармонію, довести документацію до належного рівня. У жодному разі ми не забудемо і про тих, хто створив таку філармонію", - сказала вона.

Як відомо, депутат працювала директором черкаського Палацу молоді.

За даними офіційного сайту Черкаської міськради, вона досі навчається в Черкаському національному університеті імені Б. Хмельницького за спеціальністю "Українська мова і література та англійська мова".

Сисоєву називають протеже голови Черкаської ОДА Сергія Тулуба.

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування