Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Слідчих у справі про вбивство харківського судді поміняли через помилки

Середа, 17 квітня 2013, 15:59

Через помилки була оновлена ​​слідчо-оперативна група, що працює у справі про вбивство харківського судді Володимира Трофимова та його родини.

Про це заявив начальник Головного управління МВС в Харківській області Олег Демченко, передає прес-служба обласної міліції.

"При вивченні матеріалів розслідування в цій історії стало видно багато "чорних плям", на які я як нова людина відразу звернув увагу. Зараз оновлена ​​слідчо-оперативна група, що працює у цій справі ...", - сказав він.

Відповідаючи на запитання, чи багато помилок було допущено в цій справі він сказав: "Не хотілося б зараз це обговорювати ..."

"Взагалі, при кожному вивченні справи свіжим поглядом з'являється інше бачення. Але, якщо хочете ... Так, були помилки. Були деякі речі, ряд моментів, на які, на жаль, не звернули уваги", - сказав він.

Демченко також повідомив, що підготовлено новий комплекс оперативно-розшукових заходів.

Як відомо, у Харкові вранці 15 грудня 2012 року - в День працівників суду - у власній квартирі були вбиті 58-річний суддя Фрунзенського районного суду Володимир Трофимов і вся його сім'я - 59-річна дружина, 30-річний син і 29-річна цивільна дружина сина.

Всім убитим відрізали голови, синові Трофимова відрізали голову, коли той був ще живий. Голови жертв не знайдені.

Українська правда

"Українська правда" в Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування