У Харкові жорстоко вбили суддю і його сім'ю

Субота, 15 грудня 2012, 17:29

У Харкові вбита сім'я судді одного з районних судів: сам суддя, його дружина, син і співмешканка сина. Всі тіла обезголовлені.

Про це повідомляє видання "Status Quo" з посиланням на джерело в правоохоронних органах.

Тіла загиблих виявили у квартирі судді в суботу в першій половині дня.

На місці події працюють міліція і прокуратура, у тому числі начальник Головного управління МВС України в Харківській області Віктор Козицький та прокурор області Геннадій Тюрін.

Як стало відомо "SQ" з достовірних джерел, убитий - суддя Фрунзенського районного суду Харкова Володимир Трофимов. Загиблий багато років працював у Фрунзенському суді. Подробиці з'ясовуються.

За інформацією сайту облуправління міліції, о 13.02 на номер 102 зателефонував 40-річний чоловік. Він розповів, що в одній з квартир багатоповерхового житлового будинку, розташованого в Московському районі, він виявив чотири обезголовлених тіла своїх близьких родичів: 58-річного власника квартири, його 59-річної дружини, їх 30-річного сина і його 29-річної співмешканки.

Відкрито кримінальне провадження за ознаками ч. 2 ст. 115 Кримінального кодексу України (умисне вбивство). Працівники міліції проводять необхідні оперативні та слідчі дії з метою встановлення осіб, які вчинили тяжкий злочин.

У той же час, начальник ГУ МВСУ в Харківській області Віктор Козицький повідомив, що суддя Фрунзенського району Харкова міг бути убитий через свою професійну діяльність.

"Ми розглядаємо всі версії, в тому числі й професійну діяльність. У нас ціла низка версій висунута. Яка виявиться вірною - покаже практика", - цитує Козицького "​​Інтерфакс-Україна".

Як відомо, в суботу в Україні відзначається День працівників суду.

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...