Рейдери силою виселяють київську вчительку з будинку

Понеділок, 22 квітня 2013, 12:10

Невідомі намагаються силою виселити з будинку київську вчительку Ніну Москаленко.

Про це у Facebook повідомляє Богдан Тицький.

"Невідомі особи намагаються силоміць витягнути Ніну Москаленко з будинку. Тягнуть її по підлозі. Інші невідомі викидають її речі. Міліція на це ніяк не реагує, лише погрожує скласти на присутніх громадських активістів адмінпротоколи", - написав він.

Раніше "свободівець" Олександр Солонько повідомляв, що до будинку Ніни Москаленко приїхали судові виконавці.

"Рейдери найближчим часом Ніну Іванівну можуть позбавити батьківських прав і призначити неповнолітньому сину опікуна. Таким чином, оформивши документи на нього, можна буде змусити хлопця підписати все, що потрібно...", - написав також він.

У неділю у двір Москаленко невідомі почали зварювати арматуру та звозити металеві листи.

Як повідомлялось, у лютому Апеляційний суд Києва залишив в силі рішення про виселення вчительки з будинку в центрі Києва.

У листопаді минулого року Печерський райсуд постановив виселити Москаленко з її мамою і неповнолітнім сином з її будинку.

Крім того, проти Москаленко порушено дві кримінальні справи. Перша – про нібито нанесення тілесних ушкоджень одному з рейдерів, які вривалися в її будинок. У цій справі продовжується судовий розгляд.

Водночас напередодні нового року міліція закрила кримінальне провадження за фактом смерті вітчима Москаленко, в якій також звинувачували жінку.

Київська вчителька Ніна Москаленко протягом року воює за власну землю і будинок на Печерську. Вона пережила кілька рейдерських нападів, її вікна били, її намагалися звільнити з роботи.

За цими діями, як підозрює вчителька та її представники, стоїть "регіонал" Василь Грицак. У свою чергу Грицак стверджує, що не має жодного відношення до цієї справи.

Також висувалися версії про те, що фігурантами цієї справи є хокеїст Юрій Бабенко, який володіє кількома ділянками землі поряд, а також генерал Станіслав Денисюк (колишній начальник УМВС в Харківській області, начальник податкової адміністрації Харківської області) і генерал, колишній начальник УМВС в Сумській області Олександр Москальчук.

Українська правда

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News