У двір київської вчительки звозять металеві листи

Неділя, 21 квітня 2013, 13:32

Невідомі почали зварювати арматуру та звозити металеві листи у двір вчительки Ніни Москаленко, яку хочуть виселити з будинку в елітному районі Києва.

Як повідомляє 5 канал, жінка побоюється, що днями забудовники можуть спробувати заварити вхід до подвір’я, як це було торік. Нині там цілодобово чергують громадські активісти.

Як повідомлялось, у лютому Апеляційний суд Києва залишив в силі рішення про виселення вчительки з будинку в центрі Києва.

У листопаді минулого року Печерський райсуд постановив виселити Москаленко з її мамою і неповнолітнім сином з її будинку.

Крім того, проти Москаленко порушено дві кримінальні справи. Перша – про нібито нанесення тілесних ушкоджень одному з рейдерів, які вривалися в її будинок. У цій справі продовжується судовий розгляд.

Водночас напередодні нового року міліція закрила кримінальне провадження за фактом смерті вітчима Москаленко, в якій також звинувачували жінку.

Київська вчителька Ніна Москаленко вже півроку воює за власну землю і будинок на Печерську. Вона пережила кілька рейдерських нападів, її вікна били, її намагалися звільнити з роботи.

За цими діями, як підозрює вчителька та її представники, стоїть "регіонал" Василь Грицак.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування