Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Більшість не відступиться з "виїзними" законами

П'ятниця, 5 квітня 2013, 14:00

Верховна Рада не буде переголосовувати законопроекти, ухвалені депутатами більшості на "виїзному засіданні" парламенту 4 квітня.

Про це заявив лідер фракції Партії регіонів Олександр Єфремов на брифінгу у Верховній Раді у п'ятницю.

"Якщо мені хтось назве хоча б один аргумент законний, чому ми повинні це робити, ми на це підемо. Але таких законних аргументів немає й бути не може. Ми діяли згідно закону, тому ніяких переголосувань не буде", - сказав він.

Єфремов також запевняє, що на зборах у будівлі комітетів ВР у четвер було достатньо голосів для підтримки законопроектів.

"У залі крім Партії регіонів перебувала фракція комуністів – і вже звинуватити їх у тому, що вони підтримують нас у всіх голосуваннях, ви не зможете. І, до речі, ми не проголосували багато законопроектів у зв'язку з тим, що не було голосів і там", - зазначив він.

"Але вчора були особливі збори – і ми домоглися, що на них були присутні абсолютна більшість депутатів. Були відсутні тільки ті, хто був на лікарняних ліжках. І окремі з них сьогодні вже приїхали сюди у ВР… І, до речі, (у четвер) були присутні також представники самовисуванців", - сказав Єфремов.

"У залі було 244 депутати. Вони підтверджені підрахунком лічильної комісії. Це документальне відображення того, що було на засіданні", - запевнив він.

А те, що членів рахункової комісії від опозиції не пустили, Єфремов пояснив так: "Коли йде інформація, що група депутатів іде прорватися, щоб зірвати засідання… Ми з цим цирком стикаємося тут у залі, тому хотіли спокійно попрацювати там".

За його словами, у п'ятницю більшість не стала повторювати практику засідань парламенту поза стінами Верховної Ради, бо законопроекти ще не були готові до розгляду.

Єфремов також дав зрозуміти, що не знає позиції президента щодо ситуації. За його словами, з Віктором Януковичем розмовляв спікер Володимир Рибак – і Єфремову не відомий зміст розмови.

"Українська правда"

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Реклама: