Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Луценко не піде в президенти і не буде працювати на помсту

Неділя, 7 квітня 2013, 14:46

Помилуваний екс-міністр МВС України Юрій Луценко вийшов з Менської колонії, де він відбував покарання.

"Сьогоднішня подія для мене - перемога української демократії, світової демократії. Україна починає робити правильні кроки з припинення політичних репресій", - заявив він журналістам у неділю, повідомляє "Інтерфакс-Україна".

 "На волю вийшов головний оптиміст країни", додав він, повідомляє УНІАН.

Відповідаючи на запитання журналістів, чим він буде займатися, Луценко сказав, що поїде додому "цілувати дружину і казати ті слова, які не можна було говорити під наглядом відеокамер".

Луценко на волі. Фото Романа Шрайка
Луценко на волі. Фото Романа Шрайка

Луценко заявив, що у нього немає амбіцій у кампанії з виборів президента України в 2015 році і він підтримає кандидата від опозиції на цей пост.

"Я нікуди з політики не йшов, тому я нікуди не повертаюся. Я в політиці був і в політиці залишуся. Я дійсно маю намір займатися політикою. Хочу особливо підкреслити, у мене ніяких амбіцій щодо президентської кампанії 2015 року, вся моя діяльність буде спрямована на підтримку тих кандидатів від демократичних сил, які на сьогоднішній день вже вималювалися в суспільстві ", - сказав Луценко.

"Я буду робити все, щоб не перешкодити жодному з цих кандидатів, і добитися загальної перемоги. Але я впевнений, що ця перемога може бути лише тоді, коли всіх підтримає суспільство. Так ось моє місце серед тих людей, які будуть підтримувати президентські вибори в Україні. Я буду на вулиці, я буду серед людей, і буду робити все, щоб Україна повернулася на шлях демократії, не претендуючи ні на яку політичну формалізовану роль у цій компанії ", - підкреслив політик.

Ірина Луценко плаче від щастя. Фото Романа Шрайка
Ірина Луценко плаче від щастя. Фото Романа Шрайка

Екс-міністр МВС повідомив, що підтримуватиме засуджену екс-прем'єра Юлію Тимошенко.

Він подякував за увагу і підтримку: "багато не скажеш, думаю, що мої очі скажуть про багато".

Також він розповів, що не збирається "жодного дня витрачати на помсту, я буду працювати на перспективу".

Відео Liga.net

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...