Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

У Луцьку регіонали на "антифашистський мітинг" теж звозять людей

Вівторок, 14 травня 2013, 17:21

ВО "Свобода" заявляє, що Партія регіонів в екстреному порядку звозить людей на "фальшивий антифашистський мітинг" у Луцьку, запланований на 17:30 вівторка.

"Інформація про це надходить з різних районів Волинської області", - повідомляє прес-служба "Свободи".

Так, за її даними, з підприємства "Гербор-холдінг" Володимир-Волинського району, співвласником якого є депутат Волинської облради від Партії регіонів Олег Борбелюк, в масовому порядку організовують виїзд працівників до Луцька на "мітинг проти фашизму".

З територіального медичного об'єднання Любомльського та Шацького районів, яке очолює депутат Волинської облради Володимир Дибель, організовують виїзд медичних працівників.

У Старовижівському районі влада 3 автобусами звозить на мітинг "регіоналів" працівників бюджетних установ, у Горохівському – 5 автобусами, з Ковельського району вирушили 2 автобуси.

З Любешівського району виїхав один автобус, у якому перебувають приблизно 30 держслужбовців, стверджує "Свобода".

З Ратнівського району від державної адміністрації виїхало 6 автобусів з працівниками бюджетних установ. Серед них – перший заступник голови Ратнівської РДА Тимофій Новік та голова районної організації ПР Валентина Краглик.

З Камінь-Каширського району до Луцька відправили працівників лісництв, пообіцяли матеріальну винагороду - 50 грн за те, щоб лісники побули "антифашистами", стверджують опозиціонери.

Волинська обласна організація ВО "Свобода" вважає "дії влади з організації фальшивого мітингу проявом її глибокої деградації".

На думку "свободівців", Партія регіонів прикривається "голослівними заявами про "загрозу фашизму", намагаючись утримати владу.

"Насправді саме ця політична сила як партія найкрупнішого олігархічного капіталу, яка узурпувала владу в державі та проводить цілеспрямовану політику соціального і національного гноблення, має найбільше підстав називатися "фашистською", - стверджує "Свобода".

Раніше повідомлялося, що в Ужгороді на "антифашистський мітинг", організований Партією регіонів, звозили працівників мерії, вчителів та лікарів.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування