Яценюк погрожує, що опозиція піде "великим колом"

Четвер, 16 травня 2013, 13:19

Опозиція піде ходою навколо головних державних установ в разі відмови влади у проведенні ходи Хрещатиком.

Про це розповів лідер фракції "Батьківщина" Арсеній Яценюк, коментуючи зміну маршруту мітингу "Вставай, Україно" 18 травня у Києві.

Він нагадав, що від самого початку опозиція планувала зібрати прихильників на Європейській площі і пройти по Хрещатику до Софіївської площі.

"Нам сповістили про те, що Хрещатик чомусь перекритий. Якимись автомобілями і виставками. Тоді ми подали другу заявку і якщо Хрещатик перекритий, тоді ми йдемо великим колом – Кабмін, Верховна Рада, адміністрація президента і потім на Софіївську площу", - розповів Яценюк.

Політик додав, що опозиція очікує рішення влади щодо розблокування Хрещатика.

"Якщо вони не звільнять Хрещатик. Ми підемо другим маршрутом, і ми повідомили про це правоохоронні органи і органи влади", - зазначив він.

На уточнення про те, що таким чином вони можуть зустрітися із прихильниками Партії регіонів, які проведуть свою акцію, Яценюк відповів: "Ви знаєте, а ми дуже хочемо побачити цих людей. Там згонять бюджетників, вчителів лікарів. Там згонять прекрасних українців, які, як я думаю, ще й приєднаються до нашої колони, якщо ми з ними зустрінемося".

Українська правда

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування