Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Депутати до вівторка думатимуть, як легалізувати "виїзні" закони

Четвер, 16 травня 2013, 17:05

Депутати вирішили провести додаткові консультації з приводу голосування у другому читанні по законопроектам, які були прийняті на виїзному засіданні парламенту.

Про це повідомив глава фракції "Свобода" Олег Тягнибок із трибуни Верховної Ради.

Як відомо, 4 квітня депутати від більшості провели виїзне засідання Верховної Ради у будинку, де засідають комітети за адресою вулиця. Банкова, 6-8.

"Опозиційні фракції попросили перерву. І як з'ясувалося, ця перерва виявилася продуктивною", - зазначив він.

"Нам вдалося досягнути на цей момент певного компромісу. Суть якого полягає в наступному: для того, щоби повернути процес законотворення в конституційне русло, ми сьогодні не розглядатимемо ті законопроекти, в другому читанні, які нібито в першому читанні були проголосовані на Банковій", - повідомив депутат.

"До вівторка ми знайдемо юридично правильний механізм, яким чином конституціоналізувати ці законопроекти. Щоб вони були юридично правильно оформленими", - пояснив Тягнибок.

Як відомо, 4 квітня фракції КПУ, Партії регіонів та підконтрольні їм позафракційники через заблоковану трибуну провели засідання ВР на Банковій 6-8,оголосивши, що мають 244 голоси.

При цьому назавжди залишиться таємницею, хто за які саме проекти  проголосував.

Апарат Вероховної Ради 1,5 місяці відмовлявся оприлюднити списки реєстрації з живими підписами. Однак "Українській правді" вдалося їх отримати. Порівняння підписів продемонстрували, що деякі з них зовсім не співпадають з тими, які депутати ставили у своїх деклараціях.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...