Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Ванникова запевняє, що Ющенко не вбивав Гетьмана

П'ятниця, 17 травня 2013, 12:45

Радник Віктора Ющенка Ірина Ванникова називає необґрунтованими твердження про провину Віктора Ющенка в убивстві Вадима Гетьмана.

Такою заявою вона відреагувала на твердження колишнього прем’єр-міністра Віталія Масола щодо смертей політиків, які не увійшли у публікацію журналу "Країна", але були оприлюднені журналісткою Аліною Стрижак.

За словами Ванникової, заяви Масола не містять жодних обґрунтованих тверджень.

"На щастя, власне редакція журналу "Країна" не ризикнула надати свої шпальти для спекулятивних версій колишнього урядовця стосовно загибелі відомих українських політиків та банкірів. Причиною цього, вочевидь, є їхня повна бездоказовість", - зазначила вона.

"Єдиною пересторогою від звернення до суду з приводу цих образливих тверджень є лише повага до віку пана Масола", - заявила Ванникова.

На її переконання, єдиними мотивом для того, аби надати гласності цим версіям, є журналістські амбіції та невгамовне бажання зробити сенсацію.

"Звичним стає те, що журналісти не мають жодного почуття такту до героїв своїх публікацій. Поки ці здогадки не набули широкого резонансу, мушу зауважити, що Віктор Ющенко підтримує надзвичайно теплі стосунки з родиною загиблого Вадима Гетьмана", - наголосила Ванникова.

"Віктор Ющенко завжди вважав Вадима Гетьмана своїм наставником, великим другом, і глибоко шкодує з приводу його втрати", - запевнила вона.

Раніше були оприлюднені твердження Масола про те, що екс-голову Нацбанку Вадима Гетьмана убив у 1998 році його друг Віктор Ющенко, бо вони нібито "гроші не поділили", розваливши банк "Україна".

Також Масол вважає, що чинний президент Віктор Янукович був причетний до вбивства депутата Євгена Щербаня у 1996 році.

Крім того, екс-прем’єр вважає, що "регіонала" Євгена Кушнарьова "прибрали", так само як і вбили та екс-міністра транспорту Георгія Кирпу та екс-міністра внутрішніх справ Юрія Кравченка.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування