Перша премія "УП100. Сила жінок". Встигніть придбати квитки

Електрички й маршрутки до Києва масово скасовують

Субота, 18 травня 2013, 13:03

Електропоїзд Коростень-Київ, на якому не менше як 120 активістів їхали до столиці, щоб взяти участь в акції "Вставай, Україно!", зупинили на станції Тетерів.

Активісти повідомляють, що працівники станції Тетерів, посилаючись на наказ "Укрзалізниці", планують відновити рух електропотягу лише після 12.00, тобто після початку акції "Вставай, Україно!" в Києві, повідомляє прес-служба "Батьківщини.

Водночас, як повідомляють активісти, три ранкові електропоїзди, що мали за розкладом вирушити з Тетерева до Києва, взагалі не вийшли на маршрут.

Разом з тим, як повідомляє прес-служба ВО "Свобода", в Одесі вночі невідомі порізали скати на колесах мікроавтобуса, яким активісти мали їхати до Києва на акцію "Вставай, Україно!". Автівка перебувала в дворі голови Одеської обласної організації ВО "Свобода" Андрія Маляса.

Як повідомляється на Twitter-сторінці "Свободи", у Ніжині скасовано вранішні електропоїзди у київському напрямку. Також скасовано вранішні маршрутки та електрички з Білої Церкви до Києва. Весь ранок за офісом міської "Свободи" стежать міліціянти.

Крім того, скасовано всі рейсові автобуси і маршрутки з Прилук і Чернігова. З обласного центра не можна виїхати до 11-ї години. Автобус, яким чернігівські свободівці курсують до Києва на акцію "Вставай, Україно!", двічі зупиняли даішники і перевіряли "на викрадення".

Водночас автобус свободівців на виїзді з Канева зупинили, водія протизаконно забрали на обстеження щодо наявности алкоголю в крові.

Окрім того о 6:40 мiст через залiзничнi колii перед селом Засулля у передмiстi м.Лубни перекрили дорожньо-ремонтним транспортом.

"Впоперек дороги выставили вантажiвки з асфальтом, залiзними балками. Спецiальний кран пiдтримував огороду мосту, подставивши "лапи". Дорогу перекрили за 5 хвилин до появи автiвок i автобусу опозицii", - написав нардеп від "Батьківщини" Микола Княжицький у своєму блозі на Facebook з посиланням на депутата Валерія Головко.

"Ми проводимо ямковий ремонт. Роботи ведемо за графiком. Планували ремонтувати у минулу середу, але облавтодор дав вказiвку - робимо зараз", - сказав начальник Лубенськоi ШЕД Твердохлiб.

Робітники вiд спiлкування вiдмовлялися:  "ЦIлу нiч грузили асфальт, щоб не пропустити опозицiю, - на правах анонiмностi повiдомив робiтник".

"Опозицiонери руками перенесли "фольсваген" керiвника районного вiддiлення автодору, бо машина перекривала рух транспорта. Колона опозицii змогла проїхати", - зазначив Головко.

За його інформацією, щойно колона опозицii проiхала, ямковий ремонт завершили.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування