Учасники мітингу "регіоналів" перекривали Київ-Чоп через невиплату грошей

Неділя, 19 травня 2013, 13:48

Учасники антифашистського мітингу, який у суботу проходив у Києві, більше 5 годин чекали обіцяні "регіоналами" гроші, а потім перекрили трасу Київ-Житомир.

Як пише Житомир.info, свідком інциденту на трасі Київ-Чоп став народний депутат від "Батьківщини" Юрій Вознюк.

"Повертаючись з акції "Вставай, Україно!", ми за 50км від Києва побачили близько 40 автобусів, люди були обурені тим, що з ними не розрахувалися. Тут були вчителі, лікарі, працівники соціальних служб. Люди просто вийшли на дорогу і перекрили рух", - розповів Вознюк.

До моменту приїзду журналістів Житомир.info на в'їзді в Житомирську область стояло близько 15 автобусів.

 Автобуси на трасі Київ-Чоп

"Люди перекрили трасу на 30 хвилин, після цього їм сказали, що гроші вже в таксі їдуть, після цього надійшла команда роз'їжджатися по районах і велика частина автобусів виїхали, але деякі залишилися чекати гроші. Ми дізналися, що їм обіцяли по 100 гривень плюс добові за участь в антифашистському мітингу, який у Києві організовувала Партія регіонів", - повідомив помічник Вознюка.

 Один з автобусів на трасі Київ-Чоп

Житомир.info став свідком того, як в машині "Жигулі" (номер АМ 0056 ІІ) видавали гроші старшим по автобусах. Судячи по сумах, які звучали біля "каси на колесах" (5 тисяч 800 гривень, 3 тисячі 400 гривень), кожному учаснику мітингу заплатили дійсно по 100 гривень.

 Машина, з якої роздавалися гроші

Координував отримання грошей Геннадій Олександрович Бондаренко, представник Партії регіонів. 

Представник ПР Геннадій Бондаренко на трасі Київ-Чоп 

Видача оплати за мітинг закінчилася після 22.00, після чого автобуси роз'їхалися.

Разом з тим, у суботу ввечері прес-служба "Батьківщини" з посиланням на очевидців повідомляла, що під Борисполем стоять понад 20 автобусів із людьми, яких Партія регіонів звозила на антифашистський мітинг.

Люди, які прямували на цих автобусах, кажуть, що їм не заплатили кошти, які були обіцяні за участь в мітингу, організованому Партією регіонів. Люди не могли виїхати додому, бо їм не вистачало коштів на пальне.

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування