Hyundai застряг в лісі. Люди сиділи з закритими вікнами без кондиціонера

Понеділок, 20 травня 2013, 15:10

Швидкісний Hyundai Київ - Дніпропетровськ застряг у лісі недалеко від станції П'ятихатки.

Про це кореспонденту Forbes розповів один з пасажирів поїзда. Hyundai виїхав з Києва о 6:57 і повинен був прибути до Дніпропетровська о 12:10.

Недалеко від станції П'ятихатки поїзд зламався. Офіційна версія для пасажирів - "щось впало на дах поїзда і обірвало дроти". Незапланована зупинка зайняла 1 годину 10 хвилин.

Під час поломки туалети і кондиціонери через відсутність електрики не працювали - акумуляторів вистачило на 10 хвилин. Майже всі двері на вихід були заблоковані, працювало тільки три двері, перед якими стовпилися люди.

Вікна відкрити було неможливо.

Поїзд прибув до Дніпропетровська із запізненням на 1 годину 10 хвилин.

У свою чергу журналістка Ірина Славінська в неділю написала у себе в Facebook, що замість Hyundai "Київ-Львів" на перон знову подали звичайний поїзд.

"Їду в купейному вагоні з двома дорослими і однією дитиною. Обіцяють бути вчасно...", - написала вона. Проте пізніше вона додала, що в результаті поїзд спізнився на 30 хвилин.

Як відомо, пік поломок потягів Hyundai припав на зиму. Тоді чиновники Мінінфраструктури та залізничники пояснювали все тим, що Hyundai не пристосований до зими.

Міністр інфраструктури та ініціатор покупки Hyundai Борис Колесніков тоді вибачався за часті поломки Hyundai, але сказав, що його замовляла попередня влада.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування