Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Hyundai ламаються один за одним і годинами стоять без світла й тепла

Субота, 22 грудня 2012, 14:21

Швидкісний електропоїзд Hyundai "Дніпропетровськ-Київ" у п'ятницю ввечері 3 години стояв без опалення і світла біля Дніпродзержинська.

Як повідомляє Дніпроград, вже після 20 хвилин у дорозі потяг зупинився біля станції Дніпродзержинськ. Залишившись без електрики, поїзд стрімко охолов. Люди, заблоковані у вагонах без світла та тепла, почали панікувати.

"Поїзд стоїть під Дніпродзержинськом вже три години. У поїзді немає світла і холодно. Кажуть, що його не можуть відштовхати до станції, тому що заблокувалися гальма. Обіцяють, що через 10 хвилин під'їде інший поїзд, на який пересадять пасажирів, але так вже більше години обіцяють", - написав у своєму блозі один з очевидців.

Як повідомляє "Інтерфакс-Україна" з посиланням на "5 канал", один з пасажирів поїзда розповів, що офіційно причини тригодинної зупинки ніхто не пояснив, а неофіційно називали проблеми з гальмами.

Крім того, газета "Сегодня" повідомляє про поломку поїзда Hyundai сполученням "Донецьк-Київ" у суботу вранці.

Як повідомив один з пасажирів поїзда, Hyundai зумів від'їхати лише на 65 кілометрів від Донецька і зламався в місті Костянтинівка.

Виручати "корейця" прибув локомотив, який спочатку дотягнув Hyundai до Славенська, а потім узяв курс на Лозову, де всіх пасажирів планують пересадити на інший потяг. Повідомляється, що швидкість руху цього складу не перевищує 40 км/год.

У поїзді пропало опалення, тому в вагонах дуже холодно. Пасажири Hyundai намагаються додзвонитися до диспетчерських, однак там на дзвінки людей не відповідають. Згідно з розкладом, швидкісний склад повинен був прибути в Київ о 13:10.

У суботу зламався також Hyundai, який прямував з Харкова до Києва.

Як повідомили медіа групі "Об'єктив" пасажири, склад зупинився в 30 км від Полтави близько 8:30 ранку. Годину пасажири з 2-го класу сиділи в холодних вагонах. Тепло не відключали тільки у вагонах 1-го класу.

О 9:30 Hyundai відбуксирували до Полтави. Там пасажирів пересадили в старий поїзд.

Крім того, за маршрутом 156 "Київ-Харків" в суботу вранці Hyundai з самого початку шляху тягнув звичайний локомотив.

Як повідомив Делу один з пасажирів поїзда, крім планових зупинок у дорозі було кілька позапланових зупинок по 5-10 хв. У підсумку, поїзд прибув до Харкова з півгодинним запізненням.

"Ймовірно, "Укрзалізниця" таким чином сподівається уникнути годинних зупинок, що вже стали закономірністю в Харківському, Донецькому і Львівському напрямах", - пише видання.

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування