Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Бойовик "Румун"-Тітушко порадив побитій журналістці навчитись "прийомчиків"

Вівторок, 21 травня 2013, 13:44

Бойовик Вадим "Румун"-Тітушко, якого звинувачують в побитті журналістки Ольги Сніцарчук, порекомендував їй спортклуб, щоб вона навчилась себе захищати.

Про це на своїй сторінці у Facebook написала журналістка.

Вона також повідомила, що паралельний допит скінчився.

"Вадим Тітушко веде себе культурно, повторює те, що у відео: захищався і мене заодно захищав. Конфлікт почав, бо не подобалося, що знімають", - написала вона.

"Запропонував мені спортклуб, аби я навчилася прийомчикам. Прикро, що люди так по-дурному вляпуються. Міг би зробити розкішну спортивну кар'єру.. Шкода, що міліція не відтягла його, коли він тільки починав стрибати", 0 додала Сніцарчук.

Як відомо, група спортивних молодих людей з Європейської площі, улаштували бійку з націоналістами на вулиці Велика Житомирська в суботу під час мітингів. При цьому міліція не втручалася.

Бійку почали знімати кореспондент  "П'ятого каналу" Ольга Сніцарчук і фотокореспондент "Ъ" Владислав Содель. Це не сподобоалось молодикам, і вони побили журналістів до крові.

У понеділок МВС почало службове розслідування з приводу бездіяльності своїх співробітників під час побиття журналістів 18 травня.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування