Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Півсотні чоловік пробігли по Києву в футболках "Юлі волю"

Неділя, 26 травня 2013, 11:49

У традиційному "Пробігу під каштанами" в неділю взяли участь близько 50 прихильників київської "Батьківщини" на чолі з нардепом Миколою Томенком.

Як повідомляє прес-служба депутата, вони пробігли 5 кілометрів у футболках з гаслами "Юлі – волю!" та "Києву – нову владу".

Пробіг під каштанами у футболках Юлі волю. Фото прес-служби Томенка
"Пробіг під каштанами" у футболках "Юлі волю". Фото прес-служби Томенка

Коментуючи участь у "Пробігу під каштанами", Томенко сказав, що він традиційно зі своїми друзями бере участь у різноманітних спортивних змаганнях, тому що для нього незмінним залишається прагнення зробити модним в Україні активний, здоровий та спортивний спосіб життя.

"Власне, це і було першим завданням, яке ми ставили перед собою. Не менш важливим для нас також було звернути увагу і киян, і гостей міста під час святкування Дня Києва на те, що Юлія Тимошенко знаходиться у в’язниці. А також на те, що, незважаючи на святкування та апелювання до європейських стандартів, в Україні досі діє вибіркове правосуддя і здійснюється несправедливість по відношенню до лідера опозиції", – зазначив він.

Він звернув увагу на ще одну проблему, яку "Батьківщина" підняла на святкуванні Дня Києва – це необхідність повернення місцевого самоврядування у місто Київ та права киян обирати міську раду і міського голову.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування