Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Янукович не проти, щоб журналісти були на зустрічі з опозицією

Середа, 12 червня 2013, 18:53

Для організації зустрічі з президентом керівники парламентських фракцій повинні надати пропозиції щодо часу та переліку питань, які вони хотіли б обговорити.

Про це сказав представник глави держави у Верховній Раді, депутат від Партії регіонів Юрій Мірошниченко.

"Якщо брати загалом, то м’яч - на полі Верховної Ради, а якщо брати локально, конкретно, – то на полі фракцій меншості. Бо фракції більшості висловилися за зустріч у будь-якому форматі, який буде зручний для опозиції і президента", – заявив він.

"Представники парламенту мають запропонувати президентові, які питання вони хочуть обговорити і в який час", – додав політик.

Крім того, представник Віктора Януковича заявив, що глава держави не висловлював жодних застережень щодо формату можливої зустрічі, зокрема присутності на ній представників ЗМІ.

Як відомо, у понеділок спікер парламенту Володимир Рибак повідомив, що Янукович готовий зустрітися із лідерами фракцій.

Водночас глава фракції "Батьківщина" Арсеній Яценюк заявив, що рішення про формат зустрічі із президентом буде прийматися лідерами трьох опозиційних фракцій.

У свою чергу лідер партії "Удар" Кличко наполягає на тому, щоб президент виступив у парламенті і заслухав зауваження опозиції саме в сесійній залі.

ВВС Україна

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування