Луценко закликав "Батьківщину" позбутися "генератора тушок"

Субота, 15 червня 2013, 12:24

Юрій Луценко закликав "Батьківщину" позбавитися від тушок.

Про це він заявив у зверненні до делегатів об'єднавчого з'їзду ВО "Батьківщина", який прочитав зі сцени на Михайлівській площі.

"Мене запросили лише вчора, тому я не мав часу підготуватися до короткого виступу, боюся, що він буде довгим", - зазначив він.

"Прошу вибачення, якщо я скажу речі, які вважаю за необхідне сказати в цьому відкритому просторі", - додав політик.

Луценко зазначив, що "наша сила завжди в тому, що ми говоримо один одному правду, навіть коли вона не збігається з точкою зору тих, хто говорить, дискусія і правдиві слова завжди додають сили нашому об'єднанню".

"Я вітаю об'єднання в єдину опозиційну партію "Батьківщина" всіх, хто вступив сьогодні в неї. Я упевнений, що закінчився час, коли БЮТ був фактично нянькою опозиції, і сьогодні він повинен перейти у вигляді об’єднаної партії "Батьківщина" в наступ", - заявив політик.

"Ми маємо пройти моральне очищення всі. Починаючи кожен із себе. Я вважаю за можливе сказати деякі критичні речі і про те, що відбувається в опозиції і сьогоднішньому процесі його об'єднання… Головне завдання нового керівництва "Батьківщини" навчитися чути людей, партійців і безпартійних", - зазначив він.

Луценко уточнив, що "непереможна сила Юлії Володимирівни Тимошенко була в тому, що вона, як і всі інші політики, мусила позичати гроші в олігархів, але чула виборців, а не своїх спонсорів".

"Ми маємо зробити із цього висновок і повернутися таку атмосферу в "Батьківщину" і у всю опозицію", - сказав політик.

"Керівництво "Батьківщини", мої друзі, я до вас звертаюся, для того, щоби бути чесними і говорити про моральну революцію, а отже і про політичну революцію позбудьтеся "генератора тушок", який знаходиться всередині партії", - звернувся Луценко.

Як відомо, 14 червня з’їзд "Фронту змін" одностайно ухвалив рішення про об’єднання з ВО "Батьківщина" шляхом ліквідації та вступу членів "Фронту змін" до ВО "Батьківщина".

Водночас на з'їзді партії "Батьківщина" Юлію Тимошенко залишили головою партії та висунули єдиним кандидатом на вибори президента від ОО "Батьківщина", головою політради партії став Арсеній Яценюк. Олександра Турчинова призначили першим заступником лідера партії та очільником центрального штабу "Батьківщини". Окрім того обрано 13 заступників голови партії.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування