Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Конфлікт навколо "Агрофірми Корнацьких" - поза політикою - ПР

Середа, 19 червня 2013, 01:06

Депутат від Партії регіонів Ярослав Сухий вважає, що у конфлікті навколо "Агрофірми Корнацьких", яка належить екс-кандидату в депутати Ради від "Батьківщини", немає політичної складової.

Про це він заявив в ефірі 5 каналу.

"Це не політика. Ми зараз маємо справу з чистісіньким криміналом, який підпадає під Кримінальний кодекс за ознаками рейдерства. І такі речі були і раніше. І не лише в аграрному секторі, а й в промисловому", - сказав депутат.

"Я вас запевняю. Ніякої тут політики немає. Опозиційний він кандидат чи не опозиційний – біда може застати любого… Я вам можу назвати не одне прізвище депутата народного, який нині в нашому сесійному залі, який має такі самісінькі проблеми", - заявив Сухий, однак жодного прізвища на прохання журналістів не назвав.

Водночас сам Аркадій Корнацький, якому належить згадана фірма, заявив, що конфлікт пов’язаний з політикою.

"Всі наші звернення і до Генпрокуратури, і до АП, до судів, до правоохоронних органів, так званих – вони не реагували , вони не приводили до того, щоб було належне реагування по упередженню такої ситуації. І те, що зараз розказують, що то господарський конфлікт – жодного господарського конфлікту ні з ким не було. Тому, що жодних претензій ніхто до агрофірми не заявляв", - запевнив він.

"Це абсолютно і в чистому вигляді політичне протистояння, тому що наближаються повторні вибори до Верховної Ради, і невдовзі також наближаються і президентські вибори. І влада на Миколаївщині, втрачаючи, як і по всій Україні, не тільки авторитет, але й вже і страх народу вирішила нагадати, хто в домі хазяїн", - пояснив Корнацький.

Як відомо, у вівторок колишній кандидат в депутати Верховної Ради від партії "Батьківщина" у 132 окрузі (Первомайськ, Миколаївська область) Аркадій Корнацький заявив про рейдерське захоплення ТОВ "Агрофірма Корнацьких". Не обійшлося без поранень.

Корнацький також заявив, що нападом на його фірму керують особисто губернатор Круглов і генпрокурор Пшонка. Водночас у ГПУ спростували причетність глави відомства до згаданої фірми.

У свою чергу голова Миколаївської облдержадміністрації Микола Круглов стверджує, що "Агрофірма Корнацьких" зайняла землю в селі Чаусово-2 Первомайського району незаконно.

Українська правда

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...