Літак із німецькими лікарями Тимошенко не злетів

Четвер, 20 червня 2013, 12:26

Візит німецьких лікарів до екс-прем’єр-міністра Юлії Тимошенко з технічних причин 20 червня, найімовірніше, не відбудеться.

Про це заявив її захисник, депутат Андрій Кожем’якін журналістам перед ЦКЛ "Укрзалізниці" у Харкові, де лікується Тимошенко, повідомляє УНІАН.

"У зв’язку з технічною заминкою, судячи з усього, їх сьогодні не буде", - сказав він.

Кожем’якін зазначив, що поки невідомо, яка саме технічна затримка виникла: "Яка – я не знаю. Вони, наскільки мені відомо, сіли в літак, але літак не злетів", - сказав захисник.

"Все було достатньо серйозно, але чому не злетіли, невідомо, якась технічна заминка там у Німеччині. Можливо, з літаком, а не з лікарями, тому що вони були в літаку", - додав він.

Кожем’якін зауважив, що на даний час невідомо, на яку дату переноситься візит лікарів, і хто саме з них прибуде до Харкова.

За його словами, ці питання зараз з’ясовує захисник Тимошенко Сергій Власенко.

Власенко згодом заявив, що німецькі лікарі можуть прибути на початку наступного тижня.

"В найближчі дні, десь на початку наступного тижня. Виходячи з того, що сьогодні вже, на жаль, четвер, тобто вони реально планували бути сьогодні. Поки що ми їх очікуємо на початку наступного тижня", - сказав він.

Власенко також спростував, що до Тимошенко приїде лікар, який раніше не опікувався нею.

"Це неправда, це некоректна інформація. Це буде або Айнхойпль, або Аннет Райсхауер, або доктор Хармс. Хтось з них. Новий лікар? Який сенс, якщо є люди, які з нею спілкувалися, її спостерігали", - заявив захисник.

Як відомо, зранку в четвер Власенко повідомив, що до ЦКЛ "Укрзалізниці" в Харкові 20 червня прибудуть її лікарі з берлінської клініки "Шаріте".

17 червня донька Тимошенко Євгенія заявила, що з 14 червня стан здоров’я її матері різко погіршився, вона практично не встає.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування