Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

У справі про напад на фірму Корнацького фігурують вже 20 осіб

П'ятниця, 21 червня 2013, 11:30

В Міністерстві внутрішніх справ заявляють, що у справі про збройний напад на агрофірму Аркадій Корнацького слідчі дії проводяться щодо 20 осіб.

Про це заявив заступник міністра внутрішніх справ Віктор Дубовик під час години запитань до уряду у Верховній Раді.

"На теперішній час до Первомайського міськвідділу Миколаївського головуправління доставлені близько 20 осіб, які можуть мати причетність до скоєння хуліганських дій та застосування  зброї", - зазначив Дубовик.

"З ними зараз проводяться слідчі дії. Оперативні групи працюють в Миколаївській, Київській області та в місті Києві. Це питання на контролі міністра", - наголосив він.

За словами Дубовика, за фактом подій на агрофірмі Корнацького зареєстроване Кримінальне провадження за статтею хуліганство з застосуванням холодної та вогнепальної зброї, що передбачає покарання від 3 до 7 років.

Крім того, як повідомляє УМВС в Миколаївській області Станом на 20 червня, вилучено 20 одиниць травматичної, газової та мисливської зброї, яку направлено до НДЕКЦ при УМВС для проведення комплексу експертиз.

Також власників вилученого було сфотографовано та внесено до відповідних баз даних.

Проводиться комплекс заходів по встановленню власників транспорту, який було задіяно для перевезення учасників конфлікту до місця сутички, або осіб, які мають можливість використовувати вказаний пасажирський та легковий транспорт.

Як відомо, у вівторок, 18 червня озброєні молодики спортивної статури намагалися здійснити силове захоплення агрофірми кандидата в депутати Аркадія Корнацького по 132 округу.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...