Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Закон про векселі обіцяють ухвалити у рекордно стислі терміни

П'ятниця, 21 червня 2013, 17:48

Законопроект про трансфертне ціноутворення буде розглянуто в парламенті в другому читанні і в цілому вже наступного пленарного тижня.

Про це повідомив голова Комітету Верховної Ради з податкової і митної політики Віталій Хомутиннік, виступаючи на засіданні Інвестиційної ради при Міністерстві доходів і зборів України, пише УНІАН.

"У нас стислі терміни. Законопроект про трансфертне ціноутворення буде розглянуто в другому читанні і в цілому буде розглянуто вже наступного тижня. Тобто, у нас є тиждень підготувати законопроект", - сказав Хомутиннік.

Він додав, що законопроект про фінансові векселі, зокрема, про можливість їх використання для оформлення заборгованості щодо податку на додану вартість, також буде розглянуто наступного пленарного тижня.

Як відомо, у травні Верховна Рада прийняла за основу (в першому читанні) зміни до Податкового кодексу щодо вдосконалення процедури стосовно фінансових векселів. Документ передбачає, що фінансові векселі використовуватимуться під час оформлення заборгованості, зокрема бюджетної, включаючи і оформлення платежів з відшкодування податку на додану вартість.

Пізніше парламенту запропонували дозволити уряду оформити борги у 2013 році фінансовими казначейськими векселями з прибутковістю до 5%. Векселі планується випускати на строк до п'яти років, але погасити їх можна буде раніше - в рахунок оплати податкових зобов'язань.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...