Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Відпочиваючих у Єгипті українців закликають не їздити містами

Четвер, 27 червня 2013, 15:16

Міністерство закордонних справ попереджає українців про можливе погіршення ситуації у сфері безпеки у Єгипті. 

Про це йдеться у повідомленні, яке розповсюдило міністерство у четвер.

"У зв’язку із запланованими на кінець червня та початок липня цього року масовими акціями протесту в Арабській Республіці Єгипет Міністерство закордонних справ попереджає співвітчизників про можливе погіршення ситуації у сфері безпеки у цій країні", - зазначає відомство.

"З огляду на це, рекомендуємо утриматися від поїздок до міст Каїр, Александрія, Асьют, Ісмаілія, Порт-Саїд, Суец та на Північний Синай", - заявили у МЗС.

З метою уникнення загрози безпеці українцям, які відпочивають у курортних містах Єгипту: Хургаді, Шарм аш-Шейху, Марса-Алам, аль-Гуні, Дагабі, Нувейбі рекомендується проводити відпочинок на території готелю та утримуватися від неорганізованих поїздок за його межі.

Всім громадянам України, які перебувають на території Єгипту, рекомендовано обмежити своє пересування країною, утримуватися від відвідання місць скупчення людей, не брати участь в акціях протесту, демонстраціях чи інших масових заходах.

У Посольстві України в Арабській Республіці Єгипет діє цілодобовий контактний телефон (+2 010 000 39 648), за яким, у разі необхідності, можна зв’язатися із співробітником посольства.

У МЗС також функціонує цілодобова гаряча лінія на випадок екстрених ситуацій - +38 044 2381657.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування