Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

УДАРівець: міліція в Броварах покриває нападника на журналіста

П'ятниця, 28 червня 2013, 18:18

Слідчий броварської міліції не вбачає ознак хуліганства або перешкоджання журналістській діяльності у діях місцевого жителя Сергія Стягова, який побив журналіста у броварському парку "Перемога".

Про це з посиланням на нардепа від "УДАРу" Павла Різаненка повідомляє прес-служба партії.

"Більше того, у обвинувальному акті написана повна нісенітниця про те, що журналіста вдарили "на ґрунті раптово виниклих неприязних відносин", - зазначив нардеп.

За словами Різаненка, слідчий Олег Громадський навіть не звертався до Броварського суду щодо обрання запобіжного заходу місцевому "тітушку".

Тоді як активістам, які прийшли розбирати незаконно встановлений паркан у парку "Перемога", за клопотання того ж самого слідчого, міськрайонний суд встановив запобіжний захід у вигляді домашнього арешту на два місяці, "шиючи" злісне хуліганство, зазначив депутат.

"Три активісти перебувають під домашнім арештом. Їх звинувачують у хуліганстві. Вони не можуть ходити на роботу, втрачають змогу годувати свої сім’ї, і зрештою, будуть звільнені своїми роботодавцями. У цей час броварському "тітушку", який завдав черепно-мозкову травму журналісту при виконанні його професійних обов’язків, максимальне покарання, яке може загрожувати, згідно з версією, сфабрикованою слідчим, – 850 грн", - заявив Різаненко.

Прес-служба нагадує, що 25 травня у Броварах під час суботника у парку "Перемога" жорстоко побили журналіста "Маєш право знати", а двох активістів відвезли до райвідділку міліції.

У свою чергу в управлінні МВС Київської області тоді повідомили, що під час інциденту в Броварах отримав тілесні ушкодження заступник начальника міськвідділу внутрішніх справ.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування