На акції проти паркана масажиста Азарова побили журналіста, активістів затримали

Субота, 25 травня 2013, 15:07

У Броварах під час суботника у парку "Перемога" побили журналіста, а двох активістів відвезли до райвідділку міліції.

Про це повідомили у прес-службі нардепа від "УДАРу" Павла Різаненка.

"Усі ми прийшли у цей парк не ламати і не трощити паркан, а для того, щоб його демонтувати, оскільки він незаконно встановлений приватним підприємством "Феско", яке належить Сергію Федоренко - особистому масажисту Миколи Азарова", - заявив Різаненко.

"Ми хотіли демонтувати паркан, щоб громада могла спокійно користуватися своєю власністю, своїм парком", - розповів депутат.

За його словами, коли вони прийшли на місце, де був паркан, там вже стояла міліція.

Доки активісти спілкувались із заступником начальника міліції, в натовпі з’явились "особи характерної зовнішності" - "спортсмени".

 

"Спочатку ці гопники просочились у натовп і потім почалась бійка. Біля мене стояв журналіст, якого один із цих гопників жорстоко вдарив по обличчю. Іншу людину взагалі побили до крові", - повідомив Різаненко.

 
 

"Ми вимагали у правоохоронних органів затримати винуватців, але вони повалили на землю іншу людину, обличчя якого було у крові", - зазначив нардеп.

 

На вимогу Різаненка затримати винних у побитті журналіста та громадського активіста, міліція взагалі не відреагувала.

Наразі учасники мітингу та нардеп знаходяться в райвідділку міліції, де тримають затриманих активістів.

Як відомо, особистий масажист Азарова Сергій Федоренко відомий як власник підприємства "Феско", яке контролює роботу і броварського басейну "Схід", відремонтованого коштом держбюджету. Саме в басейні "Схід", за розповідями учнів школи, якій формально належить басейн, буває Микола Азаров. Також на реконструкцію плавального басейну "Купава" у Броварах Київської області, директором якого є Тетяна Федоренко - дружина Федоренко - з держбюджету виділили 22,5 мільйонів гривень.

Федоренко є депутатом Броварської міськради від Партії регіонів, очолює постійну комісію з питань розвитку та благоустрою територій.

Партія регіонів висувала Федоренка на парламентських виборах 2012 року своїм кандидатом у мажоритарному округу в Броварах, але він програв вибори представнику "УДАРа" Павлу Різаненку.

Всі фото прес-служби Різаненка, відео - Евгений Захаревич, Alexandr Drobyazko

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування