Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

"Регіонал" Сабадаш каже, що фальсифікації у Василькові були неможливі

Вівторок, 4 червня 2013, 01:45

На виборах мера Василькова зникло 269 бюлетенів.

Про це заявила координатор мережі "Опора" Ольга Айвазовська в ефірі 5 каналу.

"На моїй дільниці зникло 172 бюлетені, якими вже голосували. Тобто контрольних талонів було 1061, бюлетенів в скриньках - 844. 172 бюлетені - при розриві між кандидатами, за нашим паралельним підрахунком, у 240 голосів. Ми нарахували таких зниклих бюлетенів в межах 18 дільниць 269", - сказала вона.

"Плюс ще маємо факти щодо організації "каруселів" або третіх осіб, які не мали права голосувати, але отримали бюлетені", - додала вона.

Водночас кандидат від опозиції Сергій Сабов заявив: "Я вважаю, що все ж таки об’єднана опозиція і єдиний кандидат переміг".

Однак, за його словами, неможливо порахувати, "скільки голосів у нього вкрали".

"Я думаю, це буде якимось чином розраховано, тому що на сьогодні більше 10 скарг ми подали, і зараз готують юридичні підстави для того, щоб оскаржувати це рішення", - заявив він.

У свою чергу кандидат на виборах від Партії регіонів Володимир Сабадаш стверджує, що "якщо були порушення, вони були незначними".

"Влада зробила все, щоб організувати ці вибори. Я вважаю, що вони не могли бути сфальсифікованими. Навіть якщо брати той випадок, що на дільницях були присутні депутати від партії "Удар". По одній-дві людині. Я вважаю, що просто неможливо було зробити (фальсифікації)", - сказав він.

Як відомо, за попередніми даними, на виборах мера Василькова, які відбулися 2 червня, переміг "регіонал" Володимир Сабадаш. Громадська мережа "Опора" повідомляє, що, за результатами її паралельного підрахунку голосів, Сабадаш отримав 30,39%, а кандидат від партії "Удар" Сергій Сабов - 28,25%.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування