Регіоналка Бахтєєва вказує, хто має скласти іспит на суддю

П'ятниця, 7 червня 2013, 14:25

Депутат від Партії регіонів Тетяна Бахтєєва, використовуючи свої зв’язки, вказує, хто має скласти іспит у Національній школі суддів на посаду судді.

Це випливає з фотографії, яку в п’ятницю зробив кореспондент видання Комерсант Влад Содель і розмістив на своїй сторінці у Facebook.

Він зняв робоче місце депутатки, де серед інших паперів лежав список справ, які вона має зробити. Содель підтвердив УП, що саме Бахтєєва сиділа на цьому місці в той момент, коли робилося фото.

Бахтєєва "покриває" студентів. Клікніть для збільшення

Першим пунктом там вказано: подзвонити ректору Національної школи суддів Україні Шукліній Наталі Георгіївні. (Насправді вона поки є в.о. ректора- УП).

Бахтєєва, Мірзоян, Шукліна
Бахтєєва, Мірзоян, Шукліна

Другим пунктом зазначається, що потрібно "сказати, що 7 і 8 червня Нацшкола суддів буде проводити іспити, і потрібно, щоб Мірзоян Людвіг Коляєвич успішно склав ці іспити (і інші іспити, які будуть проведені 29 і 30 червня 2013 року)".

На сайті Нацшколи суддів серед слухачів, які мають скласти іспити 7-8 червня на посаду судді дійсно є "Мірзоян  Людьвік  Коляйович" в тому ж написанні, як і в списку Бахтєєвої. Він складатиме іспит у Харкові.

"Людвік Коляєвіч як адвокат уже захищав інтереси Бахтєєвої. Зокрема, як кандидата в народні депутати. Адже Бахтєєву неодноразово звинувачували в тому, що вона займалася підкупом виборців. Зокрема, проводила концерти, роздавала подарунки", - написав у своєму блозі Дмитро Гнап.

 

Мірзоян виявився помічником адвоката Сергія Осики, який захищав звинуваченого  у вбивстві Георгія Гонгадзе - генерала Олексія Пукача.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування