Відомство Клюєва купило меблі класу люкс, по 127 тисяч за комплект

Понеділок, 22 липня 2013, 14:53

Рада національної безпеки купила 8 комплектів меблів на 1,02 мільйони гривень.

Про це повідомляє "Вісник державних закупівель".

Меблі поставить ТОВ "Еліо Україна", засноване Юрієм Коростильовим, яке позиціонує себе як виробник меблів класу люкс.

Ціна одного набору меблів в середньому становить 127 тисяч гривень. Між тим, набори складають в основному 5-7 елементів (стіл офісний, тумба пересувна, тумба напільна під техніку (системні блоки), шафа навісна, стільці для відвідувачів (2), робоче крісло, шафа для документів).

Водночас згідно з додатками до тендеру, у 7 з 8 комплектів ніяких дорогих матеріалів для меблів не передбачалось.

Наприклад, матеріал для крісла: шкірозамінник, колір – світлий. Основа: каркас, металева база, матеріал: хромований метал. Підлокітники – шкірозамінник на металевій основі. Крісло обладнане міцною хрестовиною на пересувних роликах.

На своєму сайті Еліо пропонує наступні варіанти кабінетів
На своєму сайті "Еліо" пропонує наступні варіанти кабінетів
Класичний кабінет

Матеріал для шафи: "Корпусламіноване ДСП товщиною не менш ніж 18мм, Нижні фасади: ламіноване ДСП товщиною не менш ніж 18мм, торці оброблені ПВХ кромкою товщиною не менш ніж 2 мм.. Верхні фасади: скло "сатин" 4мм. в алюмінієвому профілі".

Лише в сьомому комплекті замовлено стіл для нарад з наступними характеристиками.

Зокрема, каркас столу виготовлений з ДСП товщиною не менш ніж 16 мм. Стільниця виготовлена з МДФ, товщина від 19 до 25 мм, оздоблення: натуральний шпон черешні української (зріз радіальний), тонований; покриття напівглянець; художня інкрустація виконана зі шпону кореня оливи, покриття поліефірним лаком, глянець.

Зовнішні частини стільниці товщиною від 40 до 60 мм шириною від 50 до 100 мм виготовлені з рельєфним горизонтальним профілем, матеріал - масив черешні, тонований за затвердженим зразком, покриття – напівглянець.

Екран столу виготовлений з гнутої в двомірному вимірі наборної фанери, товщиною від 9,5 до 24 мм. Оздоблення екрану з двох сторін: натуральний шпон черешні української (зріз радіальний), покриття напівглянець.

Опори столу: із нержавіючої сталі товщиною 4-5 мм.

Додаткові вимоги: стіл укомплектований інтегрованими в стільницю індивідуальними станціями підключення. Каркас станцій підключення виготовлено з хромованого металу, верхня частина оздоблена шпоною. В індивідуальних станціях передбачено 3 розетки (розетка 220 вольт, роз’їм під RG 45, вивід під мікрофон). Необхідно передбачити можливість кріплення дротів та обладнання на внутрішній частині столу.

Габаритні розміри: 6400х5250х850 мм.

Крім столу в цей комплект також входять 13 шкіряних крісел на роликах та 4 шкіряні крісла окремо стоячі, шафа навісна, шафа для документів і тумба пересувна.

В коментарі "Українській правді" уповноважена проводити тендер Тетяна Кушнарьова не змогла повідомити, ні у зв’язку з чим купувалися меблі, ні чому ціна сягнула більше мільйона гривень.

"Я не уповноважена це коментувати. Пишіть запит", - заявила головний консультант відділу матеріально-технічного забезпечення організаційно-технічного управління РНБО.

Українська правда

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування