Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Глава МЗС Німеччини хоче показати Україні перспективи

Понеділок, 22 липня 2013, 17:35

Міністр закордонних справ Німеччини Гідо Вестервелле виступає за посилення співпраці ЄС і України в рамках політики "Східного партнерства".

Про це він заявив журналістам у понеділок у Брюсселі перед початком зустрічі Ради міністрів ЄС, повідомляють "Українські новини" з посиланням на прес-службу Ради ЄС.

Згідно виступу, одним з важливих питань зустрічі Ради міністрів ЄС буде також окреме засідання міністрів закордонних справ у рамках політики "Східного партнерства".

"Я думаю, нам слід зосередити нашу роботу з нашими східними сусідами в рамках політики "Східного партнерства", тому що це наш обов'язок, і, ми думаємо, наша відповідальність, і, особливо, Німеччина дуже сильно залучена до (розвитку політики) "Східного партнерства"... Ми думаємо, що Європа не є повноцінною без чітких перспектив для наших східних партнерів", - сказав Вестервелле.

Міністр вважає, що в побудові відносин з країнами, які є сусідами з ЄС на Сході Європи, необхідно посилювати співпрацю в рамках політики "Східного партнерства" і більш чітко сформулювати перспективи даної співпраці на майбутнє.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Реклама: