Депортованого російського фотографа звинувачують у пошкодженні БДРМ

Вівторок, 23 липня 2013, 16:04

Депортований з України громадянин Росії Юрій Барабаш фігурує у справі про пошкодження БДРМ у Києві підчас подій 18-го травня.

Такий висновок можна зробити з клопотання про арешт Сергія Бондаря, якого підозрюють у причетності до справи про побиття журналістів під час мітингу 18 травня, повідомив у Facebook Олександр Аронець.

За словами "свободівця", ці матеріали справи залишив на столі слідчий Говінський у суді, де триває розгляд справи по Бондарю.

Фото Аронця
Фото Аронця

"В результаті протиправних дій Бондаря, Барабаша, Воронцова, Скали, Луценка, а також народного депутата Мірошниченка та групи невстановлених осіб, які продовжувалися на протязі 50-ти хвилин, Ромашенко, Ковалику, Жукто, Кібалко та Савченко завдано тілесних ушкоджень, а також пошкоджено спеціальну машину БРДМ", - йдеться в клопотанні про взяття під варту Бондаря.

В клопотанні вказано, що матеріальні збитки становлять 30 тисяч 70 гривень.

Водночас, як заявив у коментарі "Українській правді" сам Барабаш, про свою причетність до даної справи він дізнався з документу, який Аронець виклав у Facebook.

За його словами, ніяких повісток і повідомлень він не отримував.

Як відомо, раніше повідомлялося, що Барабаш був серед постраждалих на акції 18 травня. На фото чітко видно, як фотографа б'є ногою невідомий.

Невідомий бє Барабаша
Невідомий б'є Барабаша

15 липня Барабаша, який повертався в Україну з Росії, зняли з потяга. За його словами, в'їзд в Україну йому заборонений до 2018 року.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування