У Кіровоградській області п'яні міліціонери побили сімейну пару

Середа, 3 липня 2013, 10:38

У Кіровоградській області в селі Розкішне Голованівського району працівники райвідділу міліції в стані алкогольного сп'яніння побили сімейну пару з Росії.

Про це повідомили в прес-службі прокуратури області, передає УНІАН.

За вказаним фактом прокуратурою Голованівського району розпочато кримінальне провадження за ч. 2 ст. 296 КК (хуліганство).

Санкція статті передбачає покарання до 4 років позбавлення волі.

Конфлікт між міліціонерами, які перебували вже не на службі, і подружжям - громадянами Росії виник близько 4 години ранку і переріс у бійку.

Росіянину були нанесені численні тілесні ушкодження, в тому числі струс головного мозку та забій грудної клітини. Його дружина отримала травму у вигляді забою м'яких тканин шиї.

За даними неофіційних джерел, правоохоронці також зірвали з жінки золоті прикраси.

В даний час обидва працівники міліції затримані. Вирішується питання про обрання для них запобіжного заходу. Хід проведення досудового розслідування прокуратурою області взято на контроль.

Як відомо, 26 червня троє чоловіків, два з яких міліціонера, затягли в автомобіль 29-річну жінку, вивезли її в лісосмугу біля села Сирове і зґвалтували.

Більше тисячі мешканців Врадіївки "штурмували" місцевий райвідділ міліції з вимогою покарати винних у зґвалтуванні.

Співробітники міліції та високопосадовці, які були на місці штурму, забарикадувалися у підвалі. При цьому правоохоронці відстрілювалися.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування