Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Королевська каже, що позбавить депутатів пільг після канікул

П'ятниця, 5 липня 2013, 13:13

Міністерство соціальної політики направило законопроект про скорочення пільг народних депутатів на розгляд до Кабінету міністрів.

Про це заявила міністр соціальної політики Наталія Королевська під час виступу на Народній колегії в Києві, цитує її прес-служба відомства.

"Скасування депутатських пільг і привілеїв - це моя принципова позиція протягом багатьох років. Міністерство соціальної політики спільно з громадськими організаціями підготувало законопроект, який скасує пільги і дозволить заощадити країні понад 100 мільйонів гривень на рік", - зазначила Королевська.

За її словами, вказаний документ вже пройшов узгодження в міністерствах.

"Впевнена, що вже на наступній сесії парламенту ми зможемо поставити в цьому питанні крапку і направити нарешті "депутатські пільгові мільйони" дітям-сиротам, інвалідам, чорнобильцям", - заявила Королевська.

Як відомо, раніше Верховна Рада не підтримала законопроект опозиції про скасування необґрунтованих пільг і привілеїв для осіб, уповноважених на виконання функцій держави.

Проектом пропонувалося обмежити чисельність органів влади, що забезпечують діяльність президента, уряду, Верховної ради, встановити попередження про те, що після припинення повноважень президент забезпечується державну охороною не довічно, а лише протягом одного року.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування