Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Українцю, що вижив після аварії в Азовському морі, висунули обвинувачення

Середа, 7 серпня 2013, 19:37

Українському моряку Олександру Федоровичу, який вижив пiсля зiткнення з катером берегової охорони прикордонної служби Росiї в Азовському морi 17 липня, росiйськi правоохоронцi висунули обвинувачення.

Про це повiдомляє "Інтерфакс-Україна" з посиланням на телеканал ICTV.

За даними телеканалу, обвинувачення висунуто за ч. 3 ст. 256 КК Росiї (незаконний видобуток водних бiологiчних ресурсiв), Федоровичу загрожує до двох рокiв ув'язнення.

"За iнформацiєю адвоката, Федорович почав ознайомлюватися з матерiалами справи у квартирi, яку вiн самостiйно винаймає в Єйську (РФ)", - наголошується в повiдомленнi.

Коли вiдбудеться перше засiдання суду - невiдомо.

Як відомо, 17 липня близько 18.00 в Азовському морi в районi росiйського сел. Воронцовки сталося зiткнення українського баркаса та катера берегової охорони прикордонної служби Росiї. Рибальське судно перекинулося, внаслiдок чого загинули чотири українцi, одного вдалося врятувати. Урятованого українця 19 липня прооперували.

2 серпня стало вiдомо, що слiдча частина УМВС України на Донецькiй залiзницi вiдпрацьовує iнформацiю про можливi пострiли, здiйсненi росiйськими прикордонниками в українських рибалок.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування