Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Син Януковича образився на журналістів, забувши, що до нього зверталися

Четвер, 8 серпня 2013, 12:29

Син президента Віктор Янукович обурений публікацією на "Українській правді", в якій йдеться про будівництво ним маєтка в Бучі, під Києвом.

Про це він написав у своєму Facebook.

"Почитав сьогодні Українську правду і зрозумів, що якби довелося вибирати другу професію, найлегше було б стати "журналістом" цього видання. Робота проста - пишемо все, що хочеться, що наснилося або хтось сказав. Перевіряти факти - не потрібно, шукати конкретні докази - теж немає необхідності, брати коментарі у завідомо обраної "мішені" - навіщо себе обтяжувати?! Все, що потрібно - зібрати плітки і впевнено видати за чисту правду", - зазначив Віктор Вікторович Янукович.

При цьому він заявив, що не має наміру подавати до суду на редакцію.

"До суду подавати не буду - редакція безнадійна. 1 серпня я написав у Facebook, що знаю про цю публікацію і попросив журналістів звертатися за коментарями до мене особисто. Ніхто з УП цього не зробив і навіть не спробував зробити", - стверджує син Януковича.

"Як можна публікувати об'єктивні розслідування без мінімальних доказів, документів, зрештою? Я вважаю, це доля джинси і повна неповага до своїх читачів", - додав він.

Як відомо, у публікації УП йшлося про те, що, за інформацією місцевих жителів і будівельників, що працюють над новим об'єктом у Бучі, син Януковича зводить особняк. Будівництво ведеться навпроти центрального парку, будинок буде стояти на ділянці землі площею 14 га, оточеній 7-ми метровим парканом.

Згідно з документами, що потрапили в розпорядження автора статті, землі виділялися лідеру Радикальної партії Олегові Ляшку і його родичам. Пізніше вони нібито продали свої землі.

Автор статті також звертався за коментарями до всіх сторін, які фігурували в розслідуванні. Ляшко відмовився відповідати, а в прес-службі Януковича спростували викладену інформацію.

"У Віктора Вікторовича немає земельних ділянок ні в Києві, ні в Київській області. Ніяких будівельних робіт в цьому регіоні він не веде. Згідно з декларацією, у нього в Києві є квартира і більше нічого", - заявила Лідія Шевченко, радник Віктора Вікторовича Януковича.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Реклама: