Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

"Батьківщина" і "УДАР" ще думають, чи блокувати засідання Київради, "Свобода" готується діяти

Середа, 25 вересня 2013, 17:47

Питання про те, чи буде опозиція блокувати пленарне засідання Київської міської ради 2 жовтня, буде вирішуватися на рівні депутатів.

Про це повідомила лідер фракції "БЮТ-Батьківщина" у Київраді Тетяна Меліхова в інтерв'ю "Інтерфакс-Україна" .

"Що стосується блокування, то ви прекрасно розумієте , що сил опозиційних депутатів Київради не вистачає, більшість у Київраді на сьогоднішній день є провладною " , - зазначила Меліхова.

"Тому рішення - блокувати, або не блокувати - буде прийматися опозиційними політичними силами на рівні народних депутатів", - заявила вона.

За її словами, ВО "Батьківщина" виявила ініціативу у відповідь на звернення киян, і 2 жовтня перед входом у будівлю Київради на Хрещатику організовує загальні збори громадян. Відповідна заявка подана до КМДА .

Столична фракція "УДАР" не братиме участь у голосуванні на засіданні Київради 2 жовтня. Про це повідомив депутат Андрій Странніков .

"На поточний момент ми вирішуємо питання стратегії, ще залишається тиждень. Зараз вирішується питання, реєструємося ми взагалі чи ні" , - сказав він.

У той же час Андрій Іллєнко (фракція ВО "Свобода") повідомив, що "свободівці" будуть "продовжувати всіма способами перешкоджати роботі нелегітимної Київради".

"Власне, ми не відмовлялися від своїх планів. Під час мітингу ми будемо продовжувати різними методами протистояти узурпації влади в Києві і в жодному разі не звернемо свою активну діяльність", - сказав він.

При цьому депутат дав зрозуміти, що "свободівці" не відмовляться і від блокування роботи Київради безпосередньо в сесійній залі.

Згідно з розпорядженням Галини Гереги, пленарне засідання Київради призначено на 10:00 ранку 2 жовтня в залі засідань Київради на 4-му поверсі.

Позачергове засідання 19 серпня відзначилося мітингами і зіткненнями.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...