Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

"Укрзалізниця": подорожчання відбудеться невідчутно і на копійки

П'ятниця, 27 вересня 2013, 16:29

Пасажири практично не відчують подорожчання вартості проїзду у залізничному транспорті з 1 жовтня 2013 року через вступ у дію понижуючого календарного коефіцієнта.

Про це заявили у прес-службі "Укрзалізниці", коментуючи чергове підвищення тарифів на проїзд.

"Одночасно вступить у дію понижуючий календарний коефіцієнт індексації вартості проїзду у пасажирських поїздах - 0,93. Таким чином, для пасажирів вартість квитків залишиться практично незмінною у порівнянні з вереснем, коли діяв календарний коефіцієнт - 1,02", - запевнили у відомстві.

"Відповідно, вартість проїзду у купейному вагоні поїзда №91 Київ - Львів (коефіцієнт по днях тижня - 1) з 1 жовтня зросте лише на 53 копійки та складатиме 209,02 гривень. У вересні вона складала 208,49 гривень", - уточнили на залізній дорозі.

"У плацкартному вагоні даного поїзда з 1 жовтня підвищення складе 23 копійки - вартість проїзду зросте до 105,03 гривень. У вересні ціна квитка на проїзд в аналогічному вагоні становила 104,80 гривень", - повідомили у прес-службі.

"Мінімально зміниться ціна на квитки і в інших пасажирських поїздах. Наприклад, у купейному вагоні поїзда №12 Київ - Сімферополь вартість проїзду з 1 жовтня зросте на 84 копійки. У купейному вагоні поїзда №13 Київ - Львів вартість проїзду зросте на 29 копійок, у плацкартному вагоні на 17 копійок", - сказали в "Укрзалізниці".

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування