Шуфрич посперечався з соратниками, але з фракції не піде

Вівторок, 3 вересня 2013, 17:12

Депутат Нестор Шуфрич на засіданні фракції Партії регіонів у понеділок розкритикував деякі дії своєї партії.

Про це з посиланням на тих "регіоналів", які були на засіданні, пише у своєму Facebook журналіст Сергій Лещенко.

"Спочатку Нестор Шуфрич роздав присутнім депутатам фотографії, де Петро Мельник в минулому скликанні бере участь у заворушеннях біля трибуни парламенту. Почав він свій виступ з того, що Партія регіонів не захистила Мельника, коли в серпні проти нього порушили кримінальну справу", - розповіли джерела.

"Далі Шуфрич згадав, що, власне, Мельник програв вибори в Ірпені тільки тому, що був носієм "переможного" бренду Партії регіонів, яку там тихо ненавидять", - переповідає журналіст слова учасників зібрання.

"Далі Шуфрич згадав про складну економічну ситуацію – а закінчив тим, що Партія регіонів не повинна підтримувати європейську інтеграцію, а має виступати за Митний союз. Шуфрич не казав прямо, що вийде з фракції Партії регіонів, а зазначив, що "буде визначатися через два місяці", коли заплановано підписання Угоди про асоціацію (з ЄС)", - розповіли "регіонали".

Сам же Шуфрич у коментарі кореспонденту "Української правди" у парламенті висловив здивування чутками про те, що він нібито створює свою фракцію.

"Мені звичайно, цікаво дізнатися, хто той "доброзичливець", який так перекрутив розмову на фракції, що почали говорити про створення окремої фракції. Це абсолютно безвідповідальна заява. Регламентом не передбачене створення нових фракцій. Але головне, для мене це абсолютно неприйнятно", - заявив депутат.

"У нашій фракції депутати мають різні погляди, але коли приймається рішення, воно не може бути асоційоване з якимось скандалом", - додав Шуфрич.

Він не став розповідати, що ж було "у сімейному колі" на фракції, але запевнив, що буде голосувати всі євроінеграційні законопроекти, крім одного (по дискримінації).

Раніше лідер фракції ПР Олександр Єфремов заявив, що на засіданні фракції деякі депутати були надто емоційними, зокрема Шуфрич, але коли вони отримали "певну інформацію" від нього, то погодилися, що "надто емоційно були висловлені деякі речі".

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...