Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Єфремов не вірить, що Росія розірве Великий договір з Україною

Вівторок, 3 вересня 2013, 13:05

Лідер фракції Партії регіонів Олександр Єфремов не вірить, що Росія піде на розрив великого договору у випадку підписання Україною угоди про асоціацію з ЄС.

Про це він сказав у коментарі журналістам у кулуарах.

"Ми повинні виконати взяті зобов'язання й підписати угоду у Вільнюсі, а далі в нас залишається досить широке поле співпраці. Ємність ринку Російської Федерації близько 2 трильйонів, місткість ринку ЄС – понад 15 трильйонів", - заявив Єфремов.

"Далі, ЄС із США сьогодні розглядають зону вільної торгівлі. Якщо ми підписуємо зону вільної торгівлі з ЄС, ми потім можемо автоматом увійти в той документ. Відмовлятися від таких речей для України просто нерозумно", - сказав він.

Також Єфремов назвав дурістю робити з Росії ворога.

На запитання про можливість розриву Великого договору Єфремов висловив сумнів, "чи потрібно це Росії, адже вона від цього теж втрачатиме".

"Сьогодні було б логічніше з боку Росії піти на поступки Україні, і знизити ціну на газ, яка вона є в інших країнах Європи. Ми ж не просимо якихось преференцій", - зазначив лідер фракції ПР.

На запитання, чи вплине питання євроінтеграції на єдність його фракції, Єфремов сказав, що ні.

"Хто вам сказав, що у нас був скандал? На фракції були різні виступи, у тому числі й Нестора Шуфрича. Він був емоційним, як завжди. Але коли вони отримали певну інформацію з моїх вуст, вони погодилися, що надто емоційно були висловлені деякі речі", - заявив Єфремов.

Як відомо, раніше в інтернеті з'явилася інформація, що Шуфрич висловився проти євроінтеграції і навіть готовий створити свою проросійську фракцію.

"Я виключаю цю версію (про групу Шуфрича). Мене 8 років уже про це запитують. Ми ще через 8 років зустрінемося, і цього не буде", - запевнив лідер "регіоналів".

"Українська правда"

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування