Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Саакашвілі, який вирішив підкорити Казбек, застряг в горах

Четвер, 5 вересня 2013, 12:42

Президент Грузії Михайло Саакашвілі, який вирушив підкорювати Казбек, через негоду застряг в горах.

Про це написав на своїй сторінці в Facebook супроводжуючий Саакашвілі депутат грузинського парламенту Гога Хачидзе, повідомляють "Новини-Грузія".

Крім Хачидзе, Саакашвілі супроводжував російський опозиціонер, колишній радник президента РФ з економічних питань Андрій Ілларіонов.

Саакашвілі. Фото з ​​Fаcebook Хачидзе
Саакашвілі. Фото з ​​Fаcebook Хачидзе

Як повідомив Хачидзе, президент Грузії і супроводжуючі його особи вирушили в похід 2 вересня, але через негоду сходження на Казбек довелося трохи відкласти. Вони зупинилися на т.зв. "метеобазі".

"Сиджу на "метеобазі", по дорозі на Мкінварцвері, і чекаю прояснення погоди... Чекаю... Розваг немає... Справ немає... Термін проходить дуже повільно...", - написав Хачидзе 2 вересня.

Як відомо, раніше повідомлялося, що Саакашвілі, перебуваючи з візитом в Туреччині, впав з велосипеда і зламав руку.

Інцидент стався, коли Саакашвілі здійснював велосипедну прогулянку.

Прем'єр-міністр Грузії Бідзіна Іванішвілі не виключає арешту Саакашвілі після президентських виборів.

За його словами, у разі залучення Саакашвілі до кримінальної відповідальності, це не повинно викликати великий ажіотаж в суспільстві.

"Це нормальний процес, це відбувається не тільки в Грузії, але і в європейських державах. Ви знаєте, що питання є до президента Саркозі, прем'єра Італії. Це нормальний процес, не треба надавати йому особливого значення, тим більше, ми є країною, що розвивається і, як правило, в країнах, що розвиваються президенти більше панують і допускають помилки. Відповідно, це абсолютно коректно", - зазначив Іванішвілі.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування