Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Суд закрив очі на "подвійне громадянство" опозиційного кандидата з округу у Первомайську

Субота, 19 жовтня 2013, 18:06

Київський окружний адмінсуд відмовив Володимиру Шиманському в позові про незаконне участь опозиціонера Аркадія Корнацького у виборах по 132 виборчому округу в Миколаївській області.

Про це повідомили у виборчому штабі Аркадія Корнацького, пишуть "НикВести".

У своєму позові Шиманський вимагав від Міграційної служби України скасувати рішення МВС від 2005 року щодо реєстрації Корнацького громадянином України, а також підготувати подання для комісії при президентові України про втрату Корнацьким українського громадянства.

Сам Корнацький назвав позов до суду про його нібито подвійне громадянство дешевим цирком і спробами тиску на нього з боку влади, а також представив документи від Федеральної міграційної службою Росії, Міністерства закордонних справ Росії та інші документи, які доводять, що опозиціонер має тільки українське громадянство.

Раніше в штабі опозиціонера заявили, що житель Києва Володимир Шиманський є технічним кандидатом Михайла Соколова по 132 виборчому округу. Він також йшов під №16 у списку партії "Україна, Вперед!" на парламентських виборах 2012 року.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...