Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Єфремов упевнений, що опозиція просто злякалася рішення по Тимошенко

Вівторок, 22 жовтня 2013, 13:47

Опозиція не голосує у Верховній Раді за законопроекти, так як злякалася, що справа екс-прем'єра Юлії Тимошенко скоро вирішиться.

Таку думку озвучив глава фракції Партії регіонів Олександр Єфремов під час брифінгу в парламенті.

"Учора вони заявляли, що хочуть працювати, а сьогодні прийшли у вівторок і вони працювати не хочуть. Тому, що ні за один закон, ні за один законопроект, ні навіть за порядок денний, який завжди традиційно голосували у парламенті, вони просто не голосують", - зазначив він.

"Складно дуже не те, що домовлятися, а навіть розмовляти з тим партнером, який вранці робить одне, в обід - інше, а ввечері - третє. Ви багато маєте сім'ї і якщо у сім'ї допустити таке... , то якось напевно не виходить доладно життя в цій сім'ї", - заявив "регіонал".

Єфремов заявив, що "приходить, для себе до цікавого висновку".

"Ми вчора заявили про те, що місія Кокса-Кваснєвського зробила відповідну пропозицію президенту нашої держави з приводу вирішення питання Тимошенко, президент сказав, що якщо РВ прийме відповідний закон, він цей закон підпише, ми запропонували: "Давайте свій законопроект, ми його готові розглянути і вирішити, за що ми готові проголосувати, а краще було б створити робочу групу напрацювати законопроект...", дана заява злякала наших колег", - уточнив він.

"Міщенко випереджаючи зареєстрував законопроект, його направили вже у комітет відповідний, його потрібно розглядати, і за великим рахунком, при нормальній роботі, він міг би бути в четвер вже винесений на розгляд у зал, якщо опозиція хотіла б просунутися на цій ділянці роботи", - заявив регіонал.

"Блокування в залі приводи можуть бути будь-які, але як мені здається, важливо те, що налякало їх усіх. Налякало те, що просування по Тимошенко може вийти на логічний шлях завершення", - підсумував Єфремов.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...
Реклама: