Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Єфремов: проект Міщенка про лікування Тимошенко може бути базою

Вівторок, 22 жовтня 2013, 13:22

Законопроект про можливість лікування ув'язнених за кордоном, поданий до Ради позафракційним депутатом Сергієм Міщенко, може бути прийнятий як базовий.

Про це заявив глава фракції Партії регіонів Олександр Єфремов під час брифінгу в парламенті.

Відповідаючи на питання, чи буде розглянуто у четвер законопроект про можливість лікування ув'язнених за кордоном, він заявив: "Тільки за умови, що за дані законопроекти будуть голосувати консолідовано представники опозиції".

"Якщо ми будемо бачити, що представники опозиції не хочуть вирішувати це питання, то у нас голосів у самих немає. Ви знаєте, комуністи за дані питання не голосують", - уточнив депутат.

Також він уточнив, що в четвер можуть бути розглянуті євроінтеграційні законопроекти про прокуратуру і судоустрій.

Відповідаючи на питання, чи готова Партія регіонів напрацювати свій закон про лікування ув'язнених закордоном, Єфремов заявив: "У нас є за базу законопроект, який подав Міщенко. Я його подивився вчора, є деякі питання, які у мене викликають певні сумніви, але в цілому цей законопроект може бути взятий як базовий для розгляду та руху вперед".

У той же час, у нього склалось враження, що опозиції цей закон не потрібен.

"Та ви знаєте питання Тимошенко з боку опозиції не викликало особливого інтересу. Тому у мене виникла підозра, чи потрібен їм взагалі такий законопроект щодо Тимошенко", - сказав він.

"Запитайте у них, якщо їм цей закон треба, то давайте працювати і рухатись. Якщо не потрібен, то так і скажуть нехай. Але потім ми мусимо розуміти, хто буде тим крайнім, якщо в Європі будуть прийняті інші рішення", - застеріг Єфремов. 

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...
Реклама: