Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

"Регіони" у четвер можливо голосуватимуть за лікування Тимошенко - Макеєнко

Середа, 23 жовтня 2013, 13:21

Фракція Партії регіонів може підтримати законопроект позафракційного депутата Сергія Міщенка щодо лікування засуджених за кордоном.

Про розповів у коментарі журналістам член фракції Партії регіонів Володимир Макеєнко, відповідаючи на питання, чи підтримають "Регіони" цей документ, якщо його винесуть у сесійну залу для голосування у четвер.

"Завтра о 8 годині ранку буде засідання фракції, але, настільки мені відомо, по настроях треба цей вузол розв’язувати і питання вирішувати. Скоріше за все ми підтримаємо законопроект, але дуже багато доповнень, дуже багато дискусійних питань. І тому хотілося б, щоб ми цей закон ухвалили всією залою", - уточнив депутат.

Макеєнко закликав опозицію приєднатися до розгляду законопроекту.

"Коли ми чуємо від опозиції, що законопроект Міщенка зовсім не тією ручкою написаний, чи не в тому місці, то нас це дивує. Давайте хоч із чогось почнемо", - зазначив він.

На запитання, чи підтримуватимуть "Регіонали" інший законопроект щодо лікування Юлії Тимошенко за кордоном, який поданий позафракційною Анжелікою Лабунською, Макеєнко сказав, що на даний момент він ще не бачив тексту законопроекту.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...